Can Holding’den önemli sağlık yatırımı - hurriyet.com.tr

Can Holding, Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalkınması ve gelişmesi yolunda önemli bir projeyi hayata geçirdi. Can Holding sağlık grup başkanı Cemal Can konuya ilişkin, “Mediza Hospital bünyesinde Doğu Anadolu bölgesinin en büyük ‘Yenidoğan çocuk yoğun bakım merkezi’ ünitesini devreye soktuk” dedi.

 

Cemal Can konu ile ilgili açıklamasının devamında “Bu yatırımları batıya da yapabilirdik ancak biz zoru seçerek, ülkemizin her yerinin ihtiyacı olduğunu düşünerek, kendi yaşadığımız bölgeyi kalkındırmayı tercih ettik. Yatırımı Doğu Beyazıt’ta yaparak, bu tür kendi yaşadığı coğrafyaya yatırım yapmak isteyenler için örnek olmak istedik. Zor olduğunu biliyoruz ancak ülkemize ve yaşadığımız bölgeye vereceğimiz katkıdan dolayı ayrı bir heyecan ve gurur yaşıyoruz. Bu yatırımları sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Bu şekilde atılımlarımız devam edecek, önümüzdeki 5 yıllık plan içerisinde 2 hastane daha devreye sokacağız ” şeklinde konuştu.

 

HER ANLAMDA KATMA DEĞER

 

Bu yatırımın bölgeye sadece sağlık anlamında katkı sağlamayacağına da değinen Cemal Can “Bölgeye yapılan bu yatırım, büyük bir istihdam olanağı sağlarken ekonomik anlamda da büyük bir katma değer sağlayacaktır. Doğu Anadolu Bölgesi; Mediza Hospital bünyesinde açılan ‘Yeni doğan Çocuk Yoğun Bakım Merkezi ünitesi’ ile temiz, ayrıcalıklı ve hastaların kaliteli bir biçimde tedavi gördüğü bir üniteye daha kavuşacak” dedi.

 

 

kaynak; http://www.hurriyet.com.tr/can-holdingden-onemli-saglik-yatirimi-40461161

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

İnternet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için girmiş olduğunuz veriler K.V.K.K kapsamında kayıt edilmektedir. Detaylı bilgi almak için Aydınlatma Metnini inceleyebilirsiniz.